Sommartider

Det kommer att finnas någon på plats på kansliet under hela sommaren, men det är säkrast öppet under förmiddagstid, 08.00-12.00. Ring gärna innan ni kommer för att vara säker på att vi finns på plats, tfn 0791-010152. Folkets Hus är stängt 8-28 juli så då måste ni ringa i förväg då ytterdörren är låst.
Läs mer

Rekryteringen av ny verksamhetschef är klar!

Efter noggrann genomgång av ansökningar och efter ett antal intervjuer tror sig styrelsen ha hittat rätt person för arbetet som ny verksamhetschef på Varbergs Föreningsråd. Den 22 juli har vi glädjen att välkomna Frida Javaheri till en introduktionsperiod för att den 1 september efterträda Eva Andersson som verksamhetschef. Frida kommer närmast från en tjänst på Arbetsförmedlingen och vi tror hon har mycket att tillföra genom sin gedigna erfarenhet och sitt engagemang för att bygga vidare på den väg Varbergs Föreningsråd slagit in på under det gånga året. En väg som vi hoppas ska öka kännedomen om VFRs verksamhet och utöka de tjänster vi kan erbjuda Varbergs föreningar för att underlätta deras idoga arbete. Mer information kommer längre fram när Frida presenterar sig!
Läs mer

Pensionsavtackning för Iréne

Idag har vi tackat Iréne för de 31 år som hon har varit anställd på Varbergs Föreningsråd. Iréne jobbade ett par år på Varbergs Tennisklubb och sedan många år på Varbergs flygklubb. Vi önskar Iréne varmt lycka till med pensionärslivet!
Läs mer