Tillbaka till nyheter

Ny verksamhetschef

Då vår nuvarande verksamhetschef kommer att sluta sin tjänst söker vi ny verksamhetschef

Varbergs Föreningsråd
- service till dig och din förening

Varbergs Föreningsråd är en ideell förening med 68 anställda och 115 medlemsföreningar.
Vi arbetar med att skapa anpassade arbeten för personer med nedsatt arbetsförmåga i samarbete med våra medlemsföreningar.

Vi söker Verksamhetschef
Tjänsten är heltid med beräknat tillträde 1 juli 2019 eller enligt överenskommelse. Arbetsplatsen är i Folkets Hus i Varberg, men i arbetet ingår även besök hos föreningar och anställda. Arbetsgivare är den ideella styrelsen för Varbergs Föreningsråd. Hos oss får du som verksamhetschef leda vår verksamhet med människan i centrum och där du med ditt driv är med och skapar schyssta förutsättning för arbete för personer med nedsatt arbetsförmåga. Vi är ett litet kontor där vi själva gör alla delar av vår administration.

Arbetsuppgifterna består av:

-          Verksamhetsledning

-          Verksamhetsutveckling

-          Ekonomi och budgetansvar

-          Bokföring och redovisning

-          Kontakter med myndigheter och externa aktörer

-          Föreningskontakter

Erfarenhet/kompetens

-          Du har intresse och erfarenhet av att arbeta med människor

-          Du har erfarenhet av arbetsledning

-          Du har kunskap och erfarenhet av ekonomisk styrning och budgetansvar

-          Du har kunskap och erfarenhet av bokföring och redovisning

-          Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsrättsliga frågor

-          Det är en merit om du har kunskap och erfarenhet av rehabilitering

-          Det är en merit om du har erfarenhet av löneadministration

-          Det är önskvärt att du har erfarenhet av och insikt i ideellt föreningsarbete

Kvalifikationer:

-          Eftergymnasial utbildning och/eller erfarenhet inom nämnda arbetsområden

-          Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

-          Innehar körkort

Vi fäster stor vikt vid att du på ett bra sätt kan möta människor med olika behov och förutsättningar
Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal med Unionen – ange löneanspråk i ansökan

Frågor kan ställas till:

Verksamhetschef Eva Andersson 0703-44 91 96, eva@varbergsforeningsrad.se
Biträdande verksamhetschef Lotta Ohde Tömmervik, 0706-46 85 71, lotta@varbergsforeningsrad.se

Ansökan senast 27 maj, men vi gör intervjuer löpande och vid rätt sökande kan tjänsten tillsättas tidigare än annonserat.

Skriftlig ansökan till:

Varbergs Föreningsråd